Alternativ medicin – stigende popularitet og accept

Alternativ medicin har vundet i popularitet og accept i de seneste år. Mange byer har nu et væld af butikker, hvor en person er interesseret i at købe alternative lægemidler kan gå til at finde hvad de søger, ud over at være i stand til at drage fordel af mange alternative medicin tjenester på lokale praktiserende læger kontorer.

Alternativ medicin er blot en måde at referere til en form for behandling, der ikke er officielt anerkendt af den medicinske etablering som en lindring eller helbredelse. Der er bogstaveligt talt tusindvis af praksis, som falder ind under denne kategori, og de fleste mennesker ville blive overrasket over at finde nogle af de elementer, der enten er blev engang anset for at være imod kornet eller kategoriseret som “alternativ” medicin.

Ikke alt for langt tilbage i sygehistorie, læger ikke vaske deres hænder og samtidig hjælpe en kvinde gennem børnearbejde. Resultatet blev tusindvis af kontraherede infektioner og dødsfald på grund af bakteriel overførsel. Læger, der anbefalede praksis af håndvask eller advaret af usete mikrober blev undgået og hånet af deres professionelle jævnaldrende, og kun i det sidste århundrede har sterilisation været en fælles og derefter reguleret medicinsk praksis. Det er svært at tro, at noget, vi tager så meget for givet engang blev betragtet som alternativ medicin, men det var så.

I det enogtyvende århundrede, alternativ medicin er ikke som ildeset af den medicinske profession som det engang var. Behandlinger såsom akupunktur er almindelige, og mange andre former for alternativ medicin er at opnå accept. Selv ser ugeblad viser gerne Dateline på NBC, observatører kan se radikale alternativ medicin practitioners kurere patienter med terminal sygdomme til forundring af eksperter. Nogle er svindel at være sikker, men nogle er simpelthen uforklarligt, og fagfolk, der er vidner til begivenhederne har tendens til ikke at tilslutte sig dem, men heller ikke de afvise dem.

En del af årsagen til stigningen i accept af alternativ medicin er anerkendelsen af kræfter i sindet over hele kroppen. Der er stigende tegn på at en patients holdning undertiden kan forme den fysiske reaktion, og dette medvirker dels til at illustrere, hvorfor alternative medicin er mere godt modtaget end det plejede at være. En patient, der mener, han eller hun gør bedre, ofte bliver.

Før du går ud til at gå på kul eller indtage en øre dusk af en koala selv, er det vigtigt at gøre nogle forskning i praksis eller praktiserende læge en overvejer for rådgivning. Alternativ medicin, ved sin definition, er ikke reguleret, og det efterlader masser af plads til quacks at drage fordel af folks dårligdomme at gøre en hurtig sorteper. Ikke haste ind i noget, og hvis det vises lyssky, ikke tage del i det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.