Den fire-dages arbejdsuge: en ny mulighed?

Air-FX polstring styrer fugt for komfort på de længste ture. Korrekt pasform er afgørende for komfort og for at sikre cykelhjelmen gør det arbejde, den var designet til at gøre. Ni ventilationshuller holder dem kølige, polstrede foring giver komfort og justerbar hagerem giver en sikker pasform. Genialt ErgoDial fit system med enhåndsjustering og let indstillende Cam-Lock håndtag giver en brugerdefineret pasform. Roc Loc Air opbevaringssystem er fuldt justerbart og skaber et mellemrum mellem panden og indersiden af cykelhjelmen for yderligere at forbedre køleligningen. Udarbejde interne kanalisering og 19 gigantiske ventilationskanaler giver fremragende flow-through og tage kølekraft til nye niveauer.

15 ventilationskanaler forbedrer luftstrømmen fra front til bag for fremragende ventilation. Perforerede sidepaneler trækker mere luft inde i cykelhjelmen for ensartet luftstrøm ved enhver hastighed og hjælper med at reducere træk. Vil du ringe op til en kendt forbryder, som en morder eller voldtægtsmand, for at komme og hjælpe dig, når du har været offer for en forbrydelse? Anekdotiske historier, mens overbevisende, bør aldrig bruges til at bekræfte eller benægte nytten af noget lignende hjelme. Aluminium-forstærket, In-Mold konstruktion giver uovertruffen beskyttelse, mens de resterende letvægts. In-Mold Polycarbonat Shell med EPS liner giver fremragende beskyttelse mod stød og giver mulighed for større ventilationskanaler, alt imens den optimale dækning uden overvægt. Hjulskallen i skatestil er integreret i EPS-foringen gennem In-Mold konstruktion for maksimal styrke, beskyttelse og lav vægt.

Bell Nomad Junior MIPS børnecykelhjelmen er udstyret med MIPS-teknologien og placeres i en In-Mold Polycarbonat skal. 20.29. Gratis forsendelse. GUB XX6 Integreret støbt Ultralight Road Cykel Mountainbike Hjelm 55-61cm. kr. Scala Mountain Bike Bicycle Helmet er bygget med aggressive linjer og all-mountain-funktioner og leverer solid ydeevne, når du er hurtig på sporet eller gearin ‘op for nogle store tricks. Uanset om du pendler, kører på trail eller navigerer i byens gader, giver Bell Piston Soft Brim Sport Bicycle Helmet komfort, sikkerhed og dens bløde randen visir giver dig et afslappet look. Bell Stempel Soft Brim Sport Cykelhjelm.

Scattante Scala Mountainbike Cykel hjelm. Giro Xar mountainbike cykelhjelm. Giro Xar Mountain Bike Bicycle Helmet er udviklet specielt til aggressiv all-mountain riding og er bygget med et stilfuldt design med lav profil, høvding cykelhjelm (https://cykelairbag.dk/) masser af ventilation og ekstrem styrke. Giro sektion BMX/Skate cykelhjelm. Ikke alene vil hjelmen passer stramt omkring dit hoved, vil det være stabilt og behageligt at bære. Fit Kit Pad System indeholder puder af varierende tykkelse for at tilpasse cykelhjelmens pasform og fornemmelse. Der er briller i sidepanelerne til at gemme dine solbriller, og der opnås en behagelig pasform takket være X-Statics interne polstring, Slimline-gjord og et ultralet spænde.

Det føles fantastisk i brug takket være anstændig polstring, god ventilation og lie-flat stropper. Bell Kvinders Endeavor MIPS-udstyret Joy Ride Road Cykel hjelm 2017. Designet med glatte, rene linjer og en kompakt form, Bell Women’s Endeavour MIPS-udstyret Joy Ride Road Cykel Hjelm har mange af de samme teknologier på Bell’s pro-niveau hjelme og ser lige så godt som det udfører. Synthe er velegnet til alle forhold, hele tiden, og den kan konkurrere med standardvejhjelme med sin exceptionelle ventilation, aerodynamik, lav vægt og godt udseende. Og for denne rytter, den bedste måde at tabe ridning vægt er ikke at tage det ud af cyklen, men at tage det ud af motoren. Fusion In-Mold Polycarbonat Shell tilbyder fremragende beskyttelse mod stød og intern Nylon Roll Cage styrker styrke og integritet og samtidig minimere den samlede vægt.