eBay Express tilbyder spændende nye sælgende indstillinger

Seneste eBay lancerede sin nye “eBay Express” og det er næsten sikkert at være en større profitcenter for eBay sælgere.

Som bekendt begyndte eBay som en auktion site. Catering til små, mor og pop sælgere, eBay udviklet sig til en mere traditionel online shopping-kanal med dens butikker og funktioner såsom købe det nu (BIN) som gør det muligt for køberne at købe merchandise straks, snarere end venter på en auktion til ende.

Med eBay Express er denne overgang til online butik afsluttet, selv om eBay vil helt sikkert bevare formatet auktion som er det mest berømte.

I 2005 er eBay købte shopping.com og ligheden i format mellem to synlige. Formatet er næsten identiske, selvom der er langt flere varer på eBay Express end shopping.com. For eksempel, her til morgen i «Dametøj» der var “469,207 kampe fandt” på Express og “79.000 varer fra 525 butikker” på shopping.com.

Én stor forskel: med eBay Express system hvert køb går til den samme indkøbskurv, selvom der er tusindvis af købmænd. Den shopping site, på den anden side fører direkte til den enkelte butik, der ejer de viste merchandise.

eBay sælgere kan ikke tilmelde dig til eBay Express, selv om de kan fravælge. I stedet, merchandise der automatisk vises hvis det er i formatet BIN, eller hvis den er angivet i en eBay butik. På dette tidspunkt er der ingen afgift for denne dobbelte notering på eBay og eBay Express, selv om jeg føler sikkert, at dette vil ændre sig i fremtiden, og at eBay vil opkræve betaling for denne service.

Sælgere vil modtage ikke blot mere eksponering for hvert element vises, men der er andre fordele:

1. købere kan vælge at købe flere varer alt i én transaktion, ligesom eventuelle traditionelle butik. Hvis køber ønsker otte forskellige elementer, kan det klares i én transaktion, med en betaling og en shipping gebyr. Dette er så meget enklere end behandling med otte forskellige auktioner, otte forskellige sælgere og otte forskellige shipping gebyrer, det er næsten sikker på at tilskynde flere salg.

2. Dette vil til gengæld løse en af de største gripes eBay sælgere: den frygtede ikke betale tilbudsgiver! Af grunde kun kendt til sig selv, er der flere døde beats, der bevidst vinde en auktion – men aldrig betale sælgeren. Normalt reagerer ikke de selv på gentagne e-mails. Dette er meget dyrt at sælgere – ikke kun i den indlysende følelse af ubetalte varer, men også på grund af tabet af andre købere, der var lovligt interesseret i merchandise men er mest sandsynligt gået andetsteds. Med eBay Express, vil alt blive betalt på forhånd så køber ikke tilbagetrækning fra markedet af hendes merchandise endnu aldrig blive betalt for det.

3. der er en indkøbsvogn for eBay Express og det omfatter flere måder at betale.

4. eBay har lovet at aggressivt fremme eBay Express i søgemaskinerne, og der er al mulig grund til at stole på dette løfte. Det er jo i Ebay’s interesse at bruge deres betydelige muskel til at sikre succes i eBay Express. Dette er bestemt til at betyde mere trafik til sælgere.

Udgangspunktet for sælgeren deltagelse er enten en eBay butik eller købe det nu varer, er der yderligere krav:

* På dette tidspunkt er Express kun tilgængelig for amerikanske og canadiske sælgere. Hvis eBay Express er en succes, er det meget sandsynligt kommer til at udvide til andre lande.

* Emner til salg skal fysisk være i USA

* Der er PayPal betingelser: sælgeren skal være enten en PayPal Business eller en PayPal Premier deltager

* Hver vare, der er anført i eBay Express skal indeholde et billede

* Hvis det er relevant, skal feltet “tilstand” angive, om merchandise er brugte/nye/renoveret

* Elementer som bøger, film og dvd’er har en “fyldt Elementinformation” komponent til deres programoversigter og dette skal bruges

* Der er tre valgmuligheder for fragt på eBay og disse klart skal angives i feltet ‘forsendelse’ i hver liste for at være inkluderet i eBay Express

-Beregnet

-Et fast gebyr på “X” mængde dollars

-Ingen omkostninger for skibsfarten

* Sælgere feedback skal være mindst 100 point

* Sælger feedback skal have mindst en 98% godkendelse rate

Produkter vil blive opført i op til tre forskellige steder på eBay Express. Ifølge Ebay’s formand:

“Resultaterne er sorteret på relevans mod købers søgning som standard. Søgning bringer tilbage programoversigter, der ikke kan være en eksakt søgeord match og sorterer dem baseret på en række faktorer. Køberen er købedygtig re-sortere af samlede omkostninger, dvs. varepris plus forsendelse omkostninger.”

Med alle disse spændende løfter, der er eBay sælger gripes om en funktion, og det er at sælgere vil nogle gange blive præsenteret med ordrer fra ubekræftet PayPal adresser. Dette er vigtigt fordi PayPal tilbyder nogle svindel beskyttelse, men kun hvis varen er sendt til en adresse, der er blevet bekræftet af PayPal. Hvis adressen ikke er bekræftet og køberen er en svig, vil sælgere tabe.

Trods alle harme over denne bestemmelse, er det ikke så forskellig fra online-sælgere, der har deres egen købmand konto.

I USA, for eksempel, er der en adresse kontrolsystem. Hvis vi, for eksempel, modtager en ordre fra en adresse, der ikke svarer til adressen på købers kreditkort, ved vi, at vi tager en meget større risiko end normalt. I virkeligheden, forbyde mange købmand konto udbydere ombøjning ned af AVS og bryde denne regel kan koste købmanden hans konto. I dette tilfælde er alle ordrer, der ikke har en adresse match automatisk afvist.

Hvis eBay sælgere ikke ønsker at acceptere disse vilkår, har de to valg:

1. den første sælger valg indebærer fravalg af eBay Express helt. Dette forekommer mig at være et dumt valg. Ja, der er tilføjet risiko, men muligheden for øget business vil sandsynligvis mere end kompensere for en lejlighedsvis dårlig transaktion.

Det er bydende nødvendigt, at vi gør det nemt for købere til at gøre forretninger med os. Måske var det stærkeste eksempel jeg nogensinde har set af eBay frygt et varsel af en sælger, som vi var nødt til at indlevere ham og få tilladelse til at byde på en af hans varer! Utvivlsomt havde han brændt af en skruppelløs køber og prøvede så hårdt at beskytte sig selv at han højst sandsynligt ødelagt sin virksomhed. Jeg tvivler stærkt på at folk er villige til at gøre som han har anmodet om (medmindre hans merchandise var uimodståelig – og det ikke var!)

2. der er en mulighed for at beslutte på et sag til sag grundlag, hvis transaktionen skal blive hædret. Dette kan være nyttigt i tilfælde af meget dyre varer, men det kan hurtigt vokse til at være et problem i tilfælde af mange salg.

De fleste alt, der eBay rører forvandler til guld og eBay Express vil sandsynligvis være den samme. Vi kan ikke kender resultaterne endnu, men det øgede salg vil formentlig langt opvejer den øgede risiko. Vi kan ikke vide uden prøvning men sælgere ville være klogt at koncentrere sig om disse spændende nye muligheder i stedet for at fokusere på frygten for at miste.

Vandre rundt eBay Express som en køber, kan ikke jeg hjælpe men være tilfreds med hvad jeg finde. Jeg har mulighed for at få vist op til 90 varer på hver side, volumen er gigantisk, billederne er store, og jeg kan købe, hvad jeg vil med kun én betaling. Det er mere som Amazon end eBay. Med de enorme ressourcer bag denne nye sælgende spillested, succes er den mest sandsynlige mulighed og denne sælger agter ikke at gå glip af!

Leave a Reply

Your email address will not be published.