Hvordan til at flyve fisk For ørred

Nogle fluefiskeri entusiaster er meget tilbøjelige til fiskeri efter laks eller specielt ørred. Masser af fluefiskeri aficionados spejder oplysninger om ørred og hvor præcis de kan findes. Der havde været mange misforståelser om ørrederne og de mange forskellige.

Ørred er det generelle navn kaldes af mange fiskere til specie kendt som salmonidae. Denne art er en del af laksefamilien. Ørred er faktisk forskellige og har mange former, farver og størrelser. Denne type fisk, bor i ferskvand som laks. Der er tre undergrupper, som denne ørred tilhører. Fra Stillehavet, betegnelse for specie er oncorhynchus og i Atlanterhavet, er laksen. Der er også indkaldt som salvelinus, den tredje familie erklærede. Ørred omhandlet af mange er medlemmer af familien salmonimae sub.

Ørred normalt bor i kølige vandløb eller søer og kan findes i Nordamerika, Europa og den nordlige del af Asien. Canadarødding, der er fundet i søer i Nordamerika har kan leve for 7 yrs. Denne type af ørred er så stort, at det kan nå mindst 27 kg.

Næsten alle ørreden kan ikke leve i saltvand. Men der er arter, der normalt bor i havene. Disse ocean levende ørred går tilbage til stream at gyde. Denne form for biologisk system er også observerbare i laksen.

Her er nogle tips, hvordan du effektivt kan fange ørred:

• Prøv at finde god en god butik, hvor du kan købe dit udstyr. Spørg dem om lovene eksisterende beskytte ørreden, således at du ikke kan overtræde den. Der er én måde at undgå dragter. Ved at bede disse mennesker, vil du være giver vigtige oplysninger af sted og også funktionsmåden for ørred i stedet.

• Når du er allerede på plads til at fly-fish sætte dit telt op, hvis du har og forberede alle de nødvendige ting du vil bruge. Bevægelser kan forstyrre ørreden. Vær sikker på at bevæge sig langsomt. Ansigt solen for at undgå at tildække vand ved din skygge. Ørred er spillende i små vandløb.

• Sten er det foretrukne sted for ørred. De skjuler normalt under det eller langs siden. Finde en bedste sted hvor ørred normalt ophold. Det måske en eddy i åen.

• Være følsomme og opmærksomme at det omkringliggende. Altid holde øje med eventuelle tegn på tilstedeværelse af ørred. Vandflow kan også påvirke funktionen af ørred.

• Sørg for at den vægt, du lægger i din fluelinen er kun tilstrækkelige til at nå den nedre del af åen og flyde langs.

• Vælg god agn. Fluer, orme og laks æg er den mest foretrukne fødevarer af ørred.

• Cast og Apportere er en ideel stil af fiskeri. Du kan maksimere du fiskeri ved at forsøge at udnytte denne metode.

• Fisk med nuværende. Må ikke nogensinde gå imod den. Ørred går mod strømmen til at vente på maden flyder med strømmen.

• Træk straks når ørreden bider din agn. Kontroller, at du placerer krogen så hurtigt som muligt.

• Roll ørred går til kysten.

Ørred kan ikke se fluorescerende linjer. Det er derfor fluorescerende linjerne er ideelle til at bruge. Mere så kan du nemt finde fluorescerende farvede linjer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.