Sådan bruges en leveomkostningsberegner

Leveomkostningsberegneren beregner, hvor meget du har brug for for at leve komfortabelt et nyt sted. Det kan beregne mængden af indkomst, du har brug for i dit nye område ved at sammenligne priserne på væsentlige ting som bolig og mad. Hvis du planlægger at flytte til et andet land, er leveomkostningsberegneren et godt værktøj til at hjælpe dig med at bestemme, hvor mange penge du skal betale for dine daglige udgifter. Denne lommeregner er meget nyttig i mange situationer.
Indeks for leveomkostninger

Leveomkostningsindekset (COLI), et teoretisk prisindeks, måler omkostningerne ved varer eller tjenesteydelser. Den tager hensyn til prisforskellene mellem varer og gør det muligt at foretage substitutioner, efterhånden som priserne ændrer sig. Hvis du køber mælk til lavere priser i England, men det er dyrere i Spanien end i England, kan du stadig erstatte det samme mærke og spare penge. COLI giver dig mulighed for at se leveomkostningerne i hvert land, så du kan sammenligne, hvor meget en mælk vil koste i dit eget land.
Overvej disse faktorer ved beregning af leveomkostningerne

Overvej en række faktorer, når du bestemmer, hvor meget du kan spare hver måned. Du kan skære ned på det beløb, du spiser, og købe mindre kød for at reducere dine madudgifter. Husk at inkludere udgifterne til børnepasning. Det beløb, du bruger, afhænger af, om du er hjemmegående forælder, eller om du søger hjælp fra udvidede familiemedlemmer.
Leveomkostninger

En typisk købmandsregning giver dig en idé om leveomkostningerne i dit område. En et-værelses lejlighed i New York vil koste dig cirka $ 3700 per måned eller $ 600 per kvadratmeter. Staten Island lejer lidt mindre til $ 1700 pr. Mo. Leje for en to-værelses lejlighed dobbeltværelser, så det er vigtigt at kende omkostningerne. Shopping og mad er andre store udgifter, der kan forbruge en betydelig del af en persons månedlige budget. New York City er en dyr by på grund af de dyre turistvarer.
Levestandard

Leveomkostningsindekset er det mest populære værktøj til sammenligning af omkostningerne ved væsentlige ting. Dette dækker mad, husly, forsyningsselskaber, transport og transport. COLI kan bruges til at hjælpe dig med at beslutte, hvor du skal bo. Det viser dig, hvor meget hver af væggene i dit hus koster. COLI kan bruges til at beregne leveomkostningerne i et land eller en by. Vær opmærksom på, at en bys leveomkostningsindeks kan være vildledende. Det er muligt for leveomkostningerne at være helt forskellige i hver by.
Brug en lommeregner til leveomkostninger

En leveomkostningsberegner er et værktøj, der kan bruges til at estimere det beløb, du skal bo i en anden by, hvis du overvejer at flytte. Leveomkostningsberegnere overvejer grundlæggende udgifter som husly, mad og transport. De sammenligner også disse omkostninger med omkostningerne i dit nye område. Disse oplysninger kan bruges til at beregne, hvor meget du skal bruge for at få enderne til at mødes, og hvad din indkomst skal være.