Sådan får du en høj sats på et kreditkort

Hvis du får en høj rente på en kortsigtet payday lån, bliver du nødt til at genopbygge de midler, kort efter du låne det for at holde renten fra stigende. Dette er en cyklus, der er fælles for de fleste kortsigtede revolverende gæld som dem, der pådrager sig den højeste rente eller den laveste skyldige saldo. Kreditkort er også berygtet for deres høje renter og betaling sanktioner. Hvis du har lavet små gebyrer på dine kreditkort, der skyldes, at du har en nul procent balance, så bliver du nødt til at holde dette kort til nødsituationer. Ellers vil de fleste eller alle dine betalinger blive anvendt mod renter.

Hvordan man ved, om “god gæld” er dårlig?

God gæld er, når du har et aktiv, der vil sætte pris på i værdi eller giver dig indkomst, hvis du har besluttet at sælge det. Det mest almindelige eksempel på dette er et hus realkreditlån. Et realkreditlån giver en månedlig betaling til en långiver, og til gengæld långiver betaler dig leje på månedsbasis. I de fleste tilfælde er dit hus sikkerhedsstillelse og ville ikke være i stand til at blive solgt uden at underrette dig skriftligt, at du skylder mere end hvad ejendommen er værd.

Andre eksempler på god gæld, eller dem med en lav risiko for misligholdelse, er studielån og et hjem realkreditlån. Studielån kan opgradere og tilbagebetale hovedstolen over en lang periode. I de fleste tilfælde ender dine betalinger, kombineret med renter, ikke så meget, som du ville have betalt på et kortfristet lån eller kreditkorttransaktion. Sikring af et hjem pant på et hjem, der vil stige i værdi er undersøiske gæld. Hvis du ikke holder betalingerne aktuelle, vil du stå over for afskærmning. Nogle transaktioner, der sandsynligvis vil være under vandet, er et 401K-lån Corporate parter før kapitel 11 konkurs altid tale om, som en del af deres strategi for at forblive i erhvervslivet, for at forsøge at gøre virksomhedens cash flow lidt lettere at administrere. Thatâ € ™s stor, hvis de kan sælge deres virksomhed til en anden, men hvis de ikke kan eller ikke, du donâ € ™t få immunitet fra betaling af lånet.

Andre eksempler på god gæld omfatter forsikring købt, der beskytter mod økonomiske tab. Disse transaktioner gavner alle involverede på mange måder. Nogle af de omkostninger, der er forbundet med økonomiske tab, er: tabt indkomst eller muligheder, der aldrig vil blive gjort, tabte muligheder eller andre økonomiske tab. Hver gang du bruger dine aktiver, gør du det med håb om, at du i sidste ende får dine aktiver tilbage. Når du bruger kortfristede lån eller kredit, eller enhver form for et afledt produkt som en optionspolitik, du tager på en forpligtelse og ikke et aktiv. Hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet, bliver det en forpligtelse. Du skal gøre det rigtigt første gang for at gøre transaktionen værd. Afledte produkter bør ikke anvendes, medmindre de med rimelighed kan forventes at give større værdi end omkostningerne. Hvis de ikke leverer værdi, skal du komme ud.

Kom væk fra at betale høje priser for god gæld. Hvis du er Cards offer 57%, 62% på et kreditkort tilbud. Heldigvis er kort nødvendige, og nogle gange kan kort være kritiske, afhængigt af hvor ansvarlig en bruger du er. Hvis du ikke er i stand til at foretage din månedlige betaling, aldrig foretage en anden kredit ansøgning og straks placere en øjeblikkelig stop på dine kreditlinjer med Card Company. Nummer syv mest effektive måde at blive udnyttet, er at bruge for mange penge på en kredit ansøgning. Det er meget vanskeligt at få en kredit ansøgning, når du er blevet nægtet for kredit og har intet for de andre kort til at bruge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.