Tips til en lettere hverdag

Det kan være svært at få dagene til at hænge sammen på en god måde, når der er tryk på hele vejen rundt. Derfor handler det om at finde de små tricks, der kan gøre det hele lidt lettere, så I får tid til hinanden uden stress.

Livet som børnefamilie er ikke for sarte sjæle, hvis det skal leves med to udearbejdende forældre og børn i børnehave og skole. Det er en hæsblæsende hverdag. Heldigvis findes der en række firmaer, der arbejder på at tilbyde løsninger, der kan være med til at gøre jeres hverdag meget lettere. Her kommer tre af dem:

Mad til døren

Lige meget om der er tale om færdigpakkede måltidskasser, komplet med opskrifter og alt, hvad der skal bruges til fem gange aftensmad til fire personer, eller om det er jeres personlige indkøbsliste, der er bestilt online og bliver leveret til døren, så er det let. Let at slippe for køen ved kassen i supermarkedet. Let ikke at skulle tage stilling til, hvad der skal serveres i aften, mens du har to trætte unger med i vognen og ikke mindst let, ikke at skulle forbi og købe ind efter en lang dag.

Mad til døren sørger for, at I kan bruge den tid, der eller går på indkøb til noget helt andet – sammen.

Rengøring

Det behøver ikke længere at foregå på den gammeldags måde, hvor du har en fast rengøringshjælp, der kommer en gang om ugen og går hele huset igennem.

I dag er det nemlig muligt at bestille hjælp, når der er brug for det og betale pr time. Hvis du trænger til en hurtig støvsugning og måske lidt hjælp til vasketøjet kan du skrive opgaverne ned og sende dem til firmaet, der så sørger for at sende hjælp ud, når det passer dig.

På den måde kan opgaverne og tidsrummet tilpasses fra gang til gang.

Hjælp i haven

På samme måde som I kan få hjælp i huset, kan haven også trænge til lidt omsorg og trimning ind imellem og hvorfor ikke bruge det samme firma ude som inde.

Der findes rig mulighed for at finde et firma, der både kan klare rengøringen og haven på de samme vilkår.

Det er en let løsning for jer, hvis I nyder at være i haven men ikke har tiden til at sørge for, at den er i orden.

Der findes en lang række andre muligheder for at få hjælp i hverdagen med de praktiske ting, så der er mere tid til at være sammen som familie og gøre de ting I holder af. Det kan være svært at nå, hvis det hele skal styres af de samme fire mennesker.